Когато става въпрос за приковаване на вниманието,   несъмнено е

...
Когато става въпрос за приковаване на вниманието,   несъмнено е
Коментари Харесай

Блейк Лайвли, Кейти Холмс и триумфът на белите летни рокли

Когато става въпрос за приковаване на вниманието,   безспорно е от тези, които го умеят. От блестящо розовата мини рокля на Sergio Hudson, с която се появи на празненството за рождения ден на Джиджи Хадид, до впечатляващата промяна с роклята на Atelier Versace на тазгодишната Met Gala, актрисата знае по какъв начин да се открои под светлините на прожекторите. Но и отвън тях.

След като неотдавна ни зашемети с, Блейк Лайвли този път го прави със семпла бяла рокля, с която ни демонстрира, че аксесоарите от време на време са всичко. Нейната с надълбоко V-образно деколте и миди дължина сигурно наподобява по-бляскаво в композиция с токчета на Christian Louboutin и бежова чанта за през рамо Gucci Horsebit 1955. Актрисата ни подсети, че е време да извадим дългите бели рокли на показ, тъй като освен са извънредно удобни за летните дни, само че и постоянно наподобяват елегантно и супер изискан.
               

Показа ни го и, още веднъж в границите на фестивала Tribeca в Ню Йорк, където мина по аления килим. Поредната бяла лятна рокля, единствено че този път от плетена дантела вид „ крошет “ и в макси дължина, която обгръща елегантно тялото. Този тоалет на Chloé беше избрала актрисата за премиерата на кино лентата си Alone Together, а в него всеки подробност издава прецизната работа на дизайнерката Габриела Хърст. Ние незабавно си представихме какъв брой добре ще наподобява тази рокля и на плажа, където стъпваме боси по пясъка, и на някой музикален фестивал, съчетана с цветни.
               

Няма по какъв начин да не отчетем какъв брой сияеща е 43-годишната Кейти Холмс, държейки за ръка новото си гадже Боби Уутън. Тя явно се усеща добре в личната си кожа, тъй като в последно време я виждаме в много по-смели и елегантни визии, в сравнение с в комфорта на необятните дънки преди този момент. Може би увереността или въпреки всичко любовта са най-желаният аксесоар за една жена.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР